Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jamie kenyerei, pékárui képes leírás - Jamie Oliver.tlap.hu
részletek »

Jamie kenyerei, pékárui - Jamie Oliver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jamieoliver.tlap.hu » Jamie kenyerei, pékárui
Keresés
Találatok száma - 5 db
Banános buci

Banános buci

Mindenki szereti az édes kelt tésztákat, így ezzel is nagy sikert arathatunk családunk körében. Ennek a különlegessége a banános ízesítésében van. A recept Jamie Oliver: ...és egyszerűen csak főzz! könyvében található.

Cseresznyés focaccia

Cseresznyés focaccia

Mi is az a cseresznyés focaccia? Egy igazán kenyérszerű cipó, aminek különös pikantériáját a sós tésztára szórt édes gyümölcs adja. Vajjal megkenve, meleg kávét kortyolva hozzá vagy gyümölcslekvárral isteni.

Kenyértekercs - sonkával, tojással, sajttal tölve

Kenyértekercs - sonkával, tojással, sajttal tölve

Jamie Oliver receptje az ... és egyszerűen csak főzz! című szakácskönyvéből. Húsvét után kifejezetten hasznos a maradék sonka és tojás eltüntetésére. Isteni házi készítésű kenyér belül sonkával, sjttal,tojással. Ki tudna ennek ellenállni?

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Pasta per pizza

Pasta per pizza

Ez a Jamie Oliver féle pizza alap tészta, annyiban tér el a megszokottól, hogy búzadara is került bele. Az eredeti receptet azzal egészítettem ki, hogy olíva olajt is tettem bele, amit szerintem megkíván egy pizza tészta.

Sós omlós tészta

Sós omlós tészta

Egyszerű sós omlós alaptészta recept ez, amit aztán kedvünkre megtölthetünk mindenféle finomsággal. Jamie szerint ez a legjobb sós omlós tészta recept, hát higgyünk neki, és próbáljuk ki! A recept JAmie Oliver: Természetesen című könyvéből való.

Tuti menü