Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jamie hivatalos oldalai képes leírás - Jamie Oliver.tlap.hu
részletek »

Jamie hivatalos oldalai - Jamie Oliver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jamieoliver.tlap.hu » Jamie hivatalos oldalai
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dynamit Kft

Dynamit Kft

Jamie Oliver termékeinek hazai forgalmazó cége. Kapható náluk: Flavour Shaker, konyhai felszerelések, kések, salátás tálak, Jamie fűszerei és még sorolhatnám, de nézz be a webshopjukba és meglátod Te is micsoda kínálat van Jamie termékeiből.

Fifteen - JAmie éttermei

Fifteen - JAmie éttermei

Az eredeti Fifteen London Hackney kerületében fekszik. Az éttermet a 2002-es sorozat, a Folytassa, Jamie részeként hozta létre. Oliver itt 15 fiatal munkanélkülit és más, tanulási nehézségekkel küzdőt segített vissza az életbe. Megtanította nekik, hogyan legyenek professzionális szakácsok, séfek. A vállalat a műsorsorozat befejezése után is üzemelt, és óriási visszhangot váltott ki. Sok tanítványa elegáns londoni éttermekben folytatta pályafutását.

Jamie a twitteren

Jamie a twitteren

Ha kíváncsi vagy, miről beszélget, mi érdeklii vagy éppen milyen új receptje van Jamie Olivernek, akkorkattints a Twitter-re és megtudhatod. Ha pedig szeretnél vele Te is beszélgetni, regisztráld be magad és lépj vele kapcsolatba!

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Jamie blogja a Mindmegette-n

Jamie blogja a Mindmegette-n

A mindmegette.hu-n nyomon követheted Jamie Oliver magyar nyelvű gasztroblogját. Remek recepteket oszt meg az olvasókkal, és kicsit bepillantást enged az életébe, érzéseibe, gondolataiba is. Ne maradj le róla!

Jamie Oliver.com

Jamie Oliver.com

Jamie Oliver weboldala az angolul jól beszélők kincses bányája. Rengeteg recept van rajta. Megtalálod itt az étterme elérhetőségét. A webshopban megnézheted a termékeit. Belelapozhatsz Jamie magazinjába és megnézheted pár étel elkészítésének a videóját is.

Tuti menü